quarrying and exporting of  
  rough granite blocks  

Kiven Synty


Finska tuottaa kiveä suomalaisen menetelmän, mittasuhde louhinnan, mukaisesti. Louhintaprosessin jokainen työvaihe on pitkälle mekanisoitua ja rationalisoitua. Jokaiselle työvaiheelle on kehitelty oma erityinen kalusto.

Menetelmä ansiosta tuotantoa saadaan koko vuoden ympäri ja lohkareiden koko ja muoto vastaavat laadultaan asiakkaiden tarpeita.

Finskan louhimat kivet täyttävät CEN/TC246 kriteerit.

Tuotantomäärämme sallii meidän noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia ja tarjoaa riittävästi väriltään ja laadultaan yhtenäistä materiaalia kaiken kokoisiin projekteihin.

Vuodesta 1997 alkaen Finska on käyttänyt timanttivaijerisahaa louhinnassa. Sahoja käytetään poraamisen ja räjäytysten sijaan kiven irrottamiseen, paloitteluun ja muotoiluun. Vaijerisahojen käyttö on yleinen menetelmä eri puolilla maailmaa. Se pienentää melu- ja ympäristöhaittoja, sillä räjähdysaineiden käytön tarve vähenee.

 
 
 
Suomalainen menetelmä kiven louhinnassa koostuu neljästä vaiheesta.
 
 
 
 
 
 
 

Suomen Kiviteollisuus Oy – Finska Stenindustri Ab

Suomen Kiviteollisuus Oy – Finska Stenindustri Ab:n toiminta on keskittynyt graniitin louhintaan ja raakakiven vientiin. Yritys on perustettu vuonna 1900, joten meillä on pitkä historia ja kokemus kivialalta. Vuosien varrella Finskan kivistä on rakennettu lukuisia kauniita rakennuksia eripuolille maailmaa. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia materiaaleja sekä hyvää ja joustavaa palvelua.
 

Tuotteet


Taivassalon punainen
Vehmaan punainen
Ylämaan ruskea
Virolahden punainen
Kotkan punainen
Kurun harmaa

 
 
Suomen Kiviteollisuus Oy
Helsingintie 108
23310 Taivassalo

Puh. 02-4377 711
finska@finskastone.fi
» Kaikki yhteystiedot

Copyright © 2024 Finska Stenindustri AB | Webbinen.net